Osvoji bicikl!

Osvojite bicikl!

Kako bolje uticati na povećanje broja biciklista u Beogradu, nego poklanjanjem nekoliko bicikala!

Beograd Velograd će ove godine pokloniti čak tri jedinstvena bicikla, koje ćete moći da osvojite na Fejsbuku!

Slikajte se sa biciklom koji poklanjamo i sakupite najviše lajkova na Fejsbuku sa svojom fotografijom! Beograd Velograd promotivni tim će ići po Beogradu nekoliko nedelja pre festivala sa biciklom koji možete da osvojite i našim fotografom. Lajkujte Beograd Velograd na Fejsbuku  i Twitteru da otkrijete gde možete da nađete naš Beograd Velograd tim!

Pobednici će biti dete sa najviše lajkova, žena sa najviše lajkova i muškarac sa najviše lajkova.

Bicikl koji će biti dodeljen se može razlikovati od bicikla sa slike koja ima najviše lajkova.

Pravila igre
1. Ishod svake nagradne igre neće biti predstavljan u toku trajanja same nagradne igre.
2. Fejbsuk nagradna igra će biti strogo praćena i bilo kakav pokušaj prevare ili nepoštenog ponašanja će biti primećen i takmičar će biti isključen iz igre.
3. Sva tri pobednika će biti proglašena na Beograd Velograd biciklističkom festivalu 23. juna 2018. Glasanje će biti zatvoreno u petak, 22. juna u 10 ujutru. Samo oni koji se pojave lično mogu da osvoje bicikl. Ukoliko pobednik nije prisutan, drugoplasirani učesnik će dobiti bicikl. Ukoliko ni drugoplasirani nije prisutan, bicikl dobija trećeplasirani itd.
4. Svi bicikli su novi, ali će biti korišteni u promoterske svrhe pre samog događaja i za vreme događaja pa može da se desi da će imati neke male ogrebotine.
5. Svi mogu da učestvuju u takmičenju, bez obzira na godine.
6. Prilikom prijave za učestvovanje u nagradnoj igri, dajete puno pravo organizaciji Beograd Velograd da koristi vašu fotografiju i ime u promotivne svrhe.
C2.jpgC.jpgC1.jpg